Mengapa Memilih ASA PEGUAM dan AMARJIT?

Bagi sesetengah pelanggan permohonan Visa adalah mudah – semua yang dikehendaki adalah penyiapan borang dan pembayaran yuran. Walau bagaimanapun ia adalah salah faham. Undang-Undang Imigresen Australia adalah yang paling rumit dan menyeluruh. Semua permohonan visa melibatkan keperluan ketat, panjang dan kompleks yang memerlukan pertimbangan berhati-hati dengan undang-undang, dasar dan keputusan mahkamah. Setelah penghijrahan peguam yang sangat mahir mewakili anda boleh bermakna perbezaan antara kegagalan dan kejayaan. Terdapat lebih 3000 agen penghijrahan Australia berdaftar dan hanya segelintir ejen-ejen penghijrahan adalah juga peguam – jadi yang mana satu anda perlu memilih?
Dalam membuat keputusan seperti mana peguam penghijrahan harus mewakili anda, ia adalah penting untuk melihat kelayakan dan pengalaman peguam..

Profil

Amarjit Singh
B.Sc,LL.B,DICL(London)
Peguam dan Peguamcara (Australia)

Didaftar Peguam Migrasi

MARAN 0854097  MMIA 3409

MENGENAI KAMI

Amarjit adalah Barrister mengamalkan dan Peguam Migrasi di Australia sejak 2008. Pemenang pingat emas dalam Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang daripada Universiti Punjab, Chandigarh, India. Dia melakukan ijazah sarjana dalam Komanwel Undang-undang dari University of London. Selain daripada itu, beliau memegang tiga diploma dalam Kewartawanan

Beliau dianugerahkan biasiswa oleh Rotary Antarabangsa dan dihantar ke Amerika Syarikat selama enam bulan dalam program Pertukaran Kumpulan Kajian. Beliau juga kekal ahli Eksekutif Persatuan Peguam Komanwel selama lima tahun dan bekerja dengan Amnesty International London. Beliau membentangkan kertas kerja mengenai topik-topik yang berlainan undang-undang termasuk Undang-undang Migrasi di London (1996), Cyprus (1998), Australia (1999), Kanada (2002), Filipina (2005), dan Amerika Syarikat (2006). Seorang ahli peguam untuk Hak Asasi Manusia Inisiatif, India beliau telah bekerja secara meluas untuk membantu masyarakat etnik dan minoriti di India. Beliau juga kekal Naib Presiden Persatuan Peguam Sikh di India.

Amarjit diamalkan di Mahkamah Agung India dan juga Punjab dan Haryana Mahkamah Tinggi Chandigarh selama 22 tahun. Beliau mempunyai firma undang-undang sendiri Amarjit Singh & Associates dan diamalkan dalam semua bidang undang-undang termasuk undang-undang korporat, undang-undang Perbankan, undang-undang keluarga, undang – undang Migrasi dan undang-undang Perlembagaan. Beliau telah dianugerahkan Peguam tahun oleh BMN yayasan pada tahun 2000. Sepanjang kerjayanya sebagai seorang peguam dia mewakili Syarikat cip biru termasuk Essar keluli, Cadbury Schweppes, Majlis Perubatan India, Zee Telefilms, Essel Dunia Hiburan dan Punjab National Bank.

YURAN KAMI

Bayaran untuk perundingan awal kami adalah A$ 100,00. Sila ambil perhatian bahawa kita tidak boleh memberi apa-apa nasihat mengenai telefon. Selepas perundingan, Amarjit akan memberikan pendapat yang terperinci kepada prospek kejayaan dan nasihatkan anda tentang strategi masa depan
Jika anda membuat keputusan untuk melibatkan diri untuk mengendalikan permohonan anda, kami akan menandatangani perjanjian dengan anda dan menyediakan sebut harga bagi yuran untuk kerja-kerja yang akan dijalankan yang boleh sama ada:
Sekali gus Kadar sejam

Sila ambil perhatian bahawa kita tidak boleh memberikan sebut harga sehingga kita telah mempunyai perundingan awal dengan anda

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN

Kami mengkhususkan diri dalam semua jenis Permohonan Visa, Rayuan dan perkara-perkara lain yang berurusan dengan Undang-undang Migrasi Australia yang termasuk: RSMS dan SC 457 Visa
• Migrasi Keluarga
• Visa Kerja Sementara
• Migrasi Pasangan, tunang dan rakan
• Migrasi Mahir Pelajar
• Visa Pelajar
• Majikan Tetap ditaja Visa
• Penghijrahan Perniagaan
• Kewarganegaraan Australia
• MRT Rayuan

Pembayaran hendaklah dibuat dalam mata wang Australia sahaja

MEMBAYAR DENGAN CEK

Mengirimkan satu cek kepada Amarjit Singh Client Trust Account bersama-sama dengan nama, alamat dan nombor telefon anda

DRAF BANK

Menghantar draf bank kepada Amarjit Singh Client Trust Account bersama-sama dengan nama , alamat dan nombor telefon anda.

SECARA PERIBADI

Buat pembayaran di pejabat kami sama ada secara tunai atau cek.
Kami juga menerima bayaran selepas siap kerja.

Transfer to our Trust Account

Bank Name: Westpac Bank

Bank Branch: Pirie Street, Adelaide

Account Name: Amarjit Singh Client Trust Account

BSB Number: 035 006

Account number: 257157

Untuk pengesahan pembayaran sila hantar e-mel. .

MENGHUBUNGI KAMI:

ASA LAWYERS

amarjit@asalawyers.com

www.asalawyers.com

www.asalawyers.com.au

25, Level 21, Grenfell Street, Adelaide 5000.

Phone: +61 8 8423 4492 \ +61 8 7078 3531

Fax: +61 8 7425 0810

UNTUK PANGGILAN JANJI

+61 8 8423 4492 antara 9 pagi – 4 petang

PO BOX 10235 (BC) ADELAIDE 5000

Links:

Australian embassies and consulates – http://www.immi.gov.au/contacts/overseas/

Agents Gateway –

http://www.immi.gov.au/gateways/agents

The Department of Immigration and Citizenship – http://www.immi.gov.au/

Migration and citizenship forms- http://www.immi.gov.au/allforms/application-forms/

Migration Agents Registration Authority –

http://www.themara.com.au/

The Code of Conduct –

https://www.mara.gov.au/Code-of-Conduct/Code-of-Conduct/default.aspx